Tábor Lovětín 2015

Tábor Lovětín 2015

Letošní starší tábor byl na téma pravěk. Rozdělili nás do čtyř týmů v barvách zelené, žluté, oranžové a hnědé. Zelení se jmenovali Šutráci, hnědí Lovci mamutů, oranžoví Šavlozubí tygři a žlutí Mamutožrouti.

Celotáborovka byla celkem vyrovnaná a tak musely rozhodnout bonusové úkoly. Měli jsme na výběr z: Vodního čtyřboje, Vajíčka v ubrousku, Boje na kladině, Nahazování prutem, Natahování bungee lana a Slovní přestřelky.

Také jsme vyrazili na celodenní výlet na Velký Pařezák, kde jsme přespali pod širákem.

Měli jsme také pár přepadů. Poprvé nás přepadl mamut, který na kopci strašně troubil (jediný přepad, který jsem neprospal :D), poté divoké slepice a jedna přepadávací skupina nás chtěla navštívit třikrát, ale jednou nás před jejich návštěvou shodou náhod zachránil divočák, který je vyhnal na strom.

Celotáborový projekt ,,Kurník“, který jsme stavěli s pomocí vedoucích a ve kterém jsme chovali slepice, vydržel možná až doteď.

Zažili jsme také spoustu srandy, například při jednom z úkolů dotáhl tým hnědých polorozpadlý kočárek, ve kterém se někteří vozili z kopce do té doby, než se ten kočárek rozpadl úplně.

Děkuji vedoucím za super tábor a už se těším na další rok.

Jakub Mezera

plakat_2015